Veelgestelde vragen

Zijn alle hairextensions van echt haar?

Alle hairextensions in The Hairextension Bar zijn echt haar. Al het haar komt uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar ruim 20.000.000 bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempel kappers. Zij scheren uit dankbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buiten gewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc. Ook wel Virgin Hair genoemd.

Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor hairextensions. The Hairextension Bar heeft er voor gekozen met Schwarzkopf Professionals te werken. In deze producten zitten weinig tot geen fruitzuren verwerkt, waardoor de keratine aanhechtingen niet verzwakken.

Hoe lang kunnen de extensions blijven zitten?

De hairextensions kunnen met de juiste verzorging 3 tot 4 maanden blijven zitten. Daarna is het noodzakelijk dat je hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Hiermee voorkom je schade aan het haar.

Hoeveel hairextensions heb ik nodig?

Dat hangt van je eigen haar en wensen af. Hoe dikker het haar hoe meer hairextensions je nodig hebt. Volume behandelingem beginnen vanaf 50 hairextensions. Verlengingen kunnen uitlopen t/m 200 hairextensions. Dit is geheel afhankelijk van uw haardikte. Hoe dikker het haar, hoe meer extensions u nodig heeft om dit netjes over te laten lopen in de verlenging. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend eerlijk persoonlijk advies.

Hoe lang duurt het laten plaatsen van hairextensions?

Dit hangt geheel af van de hoeveelheid hairextensions die je laat plaatsen. Dit kan variëren tussen 1,5 tot +/-3 uur.

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Nee, maar hairextensions zijn ook niet geheel onschadelijk voor uw haar, echter is in principe alles wat u met uw haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. U kunt het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continue hairextensions te dragen zolang je de hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. U kunt, indien u dit wenst gerust meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen.

Hoelang moet mijn eigen haar zijn?

Voor het plaatsen van hairextensions dient uw haar minstens 12 cm te zijn. Dit is noodzakelijk voor de natuurlijke overloop vanaf uw eigen haar tot aan de hairextensions.

Kan ik mijn eigen haar gewoon borstelen?

Ja dit kan zeker. Gebruik hiervoor de speciale hairextension borstel. Verkrijgbaar in The Hairextension Bar.

Ik gebruik medicijnen, kan ik hairextensions laten plaatsen?

Sommige medicijnen, chemokuur, stress en zwangerschap kunnen uw haren beïnvloeden, gezien het feit dat de hairextensions aan u eigen haar vast zitten, zal dit ook invloed hebben op uw hairextensions. Wij adviseren dan om geen hairextensions te laten plaatsen. Als u wel hairextensions wil laten plaatsen is dit geheel op eigen risico.

Kan ik mijn eigen haar producten gebruiken?

Dat kan maar je moet er wel rekening mee houden dat de hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar, welke niet meer worden gevoed door de hoofdhuid. Het is dan ook zeker aan te raden om producten te gebruiken van Schwarzkopf professionals. Indien u andere producten gebruikt kan dit ook invloed hebben op de keratine aanhechtingen. Ze kunnen zacht worden en uitglijden. Wij adviseren slechts Schwarzkopf professionals van de lijn Bonacure. Deze zijn verkrijgbaar in The Hairextension Bar.

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

Het is normaal om 10% van de hairextensions te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Het kan zijn dat aan die haren een hairextension zit. Omdat u haar verliest wordt de draag kracht minder en zal uiteindelijk de hairextensions los laten. Als er hairexensions binnen de geadviseerde draagtijd van 3 tot 4 maanden los laten, bewaar deze. Wij plaatsen deze gratis voor u terug.

Bij ontevredenheid word u uitgenodigd voor een controle afspraak. Daar word uw klacht aandachtig bekeken en word er naar een gepaste oplossing gezocht. Geld terug is hierin geen optie.