Altijd al gedroomd van lang haar, met veel volume?

OVER ONS

Altijd al gedroomd van lang haar, met veel volume? Of hebt u altijd al heel dun en fijn haar gehad en bent u al blij met iets meer body, met wellicht vollere punten zodat het haar er vlotter en gezonder uit ziet? Dan bent u bij The Hairextension Bar op het goede adres.

In het hartje van het centrum van Amsterdam aan de Spuistraat 93-C vindt u ons. Wij bieden u een groot assortiment aan hairextensions in allerlei soorten kleuren, lengtes, diktes en structuren haar. Wij werken uitsluitend met het beste kwaliteit haar. Dit geldt voor zowel de traditionele hairextensions, micro ring extensions, tape in extensions,  als in Virgin Indian hair weave.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek geven wij u graag eerlijk advies over de mogelijkheden met uw haar.

Ook met een lager budget kunt u bij ons terecht. Gezien het brede assortiment kunt u bij ons alle kanten op. Daarnaast heeft u garantie op al onze behandelingen en kunt u bij het dragen van onze hairextensions of weave ten aller tijden uw puntjes vrijblijvend laten bij knippen/snijden.

Heeft u vragen en/of wilt u telefonisch advies, aarzel niet en neem contact met ons op via 020 786 06 79.

Wij hopen u snel te zien in onze salon.

Wij hopen u snel te zien in onze salon.

The Hair Extension Bar

In het hartje van Amsterdam aan de Spuistraat zit The Hairextension Bar. Wij bieden een groot assortiment hairextensions aan in allerlei soorten kleuren, lengtes, diktes en structuren haar. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit haar, waar je met een laag budget ook bij ons terecht kan. Daarnaast krijg je garantie op alle behandelingen! Dus altijd al gedroomd van lang haar met veel volume? Of heb je heel dun en fijn haar en ben je al blij met iets meer body en wellicht wat vollere punten zodat je haar er vlotter en gezonder uit ziet? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Voor natural curls kan je ook bij ons terecht. Krullen zijn onder andere één van onze specialismen! We knippen, kleuren en hebben verzorgingsbehandelingen. Denk aan proteïne en/of hydratatie behandelingen. Onze producten zijn voornamelijk volgens de richtlijnen van de zogenoemde CG methode.