Retourbeleid

Uw bestelling kunt u tot 14 dagen na ontvangst annuleren. U heeft na de annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Na deze termijnen nemen wij deze niet meer in behandeling.

LET OP: Vanuit hygiënisch oogpunt kunt u onze producten die haar bevatten (zoals pruiken en haarstukken) alleen retourneren wanneer de produktverpakking ongeopend en onbeschadigd is en de zilverkleurige hologram verzegeling geheel intact is. Wij verkopen namelijk ook aan klanten met een ziekte en/of huidaandoening die wij 100% moeten garanderen een ongedragen pruik te ontvangen.

Om uw bestelling te annuleren, vul het Formulier voor herroeping voor particulieren in, en mail het naar ons.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw rekening. De maximale retourkosten worden geraamd op € 6,95. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. De retourzending dient deugdelijk verpakt te zijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde pakketten.

Na annulering krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen op uw rekening terugbetaald. In het geval u in plaats van de standaard verzendmethode heeft gekozen voor een duurdere verzendmethode, vergoeden we alleen de verzendkosten van de standaard verzendmethode. Bij gedeeltelijk terugsturen van de bestelling wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.

Wanneer wij u een ander artikel hebben geleverd, vragen wij u dit aan ons te melden binnen 24 uur na ontvangst van het pakket en de verpakking van het product niet te openen en de verzegeling niet te verbreken. De retourzending is gratis wanneer u gebruik maakt van retourlabel die u dan van ons ontvangt. Wij sturen het juiste product zo spoedig mogelijk op.