The Hairextension Bar

In het hartje van Amsterdam aan de Spuistraat zit The Hairextension Bar. Wij bieden een groot assortiment hairextensions aan in allerlei soorten kleuren, lengtes, diktes en structuren haar. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit haar, waar je met een laag budget ook bij ons terecht kan. Daarnaast krijg je garantie op alle behandelingen! Dus altijd al gedroomd van lang haar met veel volume? Of heb je heel dun en fijn haar en ben je al blij met iets meer body en wellicht wat vollere punten zodat je haar er vlotter en gezonder uit ziet? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Voor natural curls kan je ook bij ons terecht. Krullen zijn onder andere één van onze specialismen! We knippen, kleuren en hebben verzorgingsbehandelingen. Denk aan proteïne en/of hydratatie behandelingen. Onze producten zijn voornamelijk volgens de richtlijnen van de zogenoemde CG methode.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.